Bestaande klant?

Log in
Wit

DYMO 11354 LW Labels 57 x 32 mm Wit

pak 12 rollen

De Dymo 11354 compatibele etiketten zijn veelzijdig en compact van formaat, ideaal voor verschillende doeleinden zoals verzendetiketten en magazijnetiketten. Maar ze kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikten kunnen ook worden gebruikt zoal…

Meer informatie en specificaties

37,11 Excl. btw

Toon prijs incl. btw

Omschrijving

De Dymo 11354 compatibele etiketten zijn veelzijdig en compact van formaat, ideaal voor verschillende doeleinden zoals verzendetiketten en magazijnetiketten. Maar ze kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikten kunnen ook worden gebruikt zoals in de kantine of keuken als etiketten voor potten, pannen of voedselverpakkingen.

Op een rol zitten 1.000 etiketten met een afmeting van 57 x 32 mm. Deze etiketten hebben een lijmlaag die geen resten achterlaat wanneer u het etiket weer verwijdert.

Specificaties

Artikelnummer 367590
OEM-code 85454
EAN-code 5411313113540
Kleur: Wit
Productinhoud: 12 rol
Verpakkingsinhoud: 1 pak

Over DYMO

DYMO® biedt een volledig productgamma aan voor kantoor, magazijn, werkplek, thuis en zelfs de school. Met eenvoudige reliëfprinters en handmatige labelmakers tot industriële draagbare toestellen, geavanceerde software en onlinediensten zorgt DYMO ervoor dat uw werk gemakkelijker wordt en het resultaat altijd professioneel oogt. DYMO, onderdeel van een sterke portefeuille van bekende Newell Brands-merken, streeft ernaar om het dagelijkse werk eenvoudiger te maken door middel van innovatieve technologische oplossingen.

Gerelateerde Producten

Meer van DYMO

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.