Bestaande klant?

Log in
Bruin

Staples Archiefdoos, Karton, 230 x 80 x 320 mm, Bruin

pak 25 stuks

Deze archiefdoos van Staples is vervaardigd van karton en stelt u in staat om eenvoudig en efficiënt uw documenten op te kunnen bergen. Deze Staples archiefdoos van karton is eenvoudig en snel in elkaar te vouwen. Nadat u deze in elkaar heeft gezet…

Meer informatie en specificaties

50,85 Excl. btw

Omschrijving

Deze archiefdoos van Staples is vervaardigd van karton en stelt u in staat om eenvoudig en efficiënt uw documenten op te kunnen bergen.

Deze Staples archiefdoos van karton is eenvoudig en snel in elkaar te vouwen. Nadat u deze in elkaar heeft gezet, heeft u direct de mogelijkheid om uw documenten overzichtelijk op te bergen. De archiefdoos is voorzien van drie zwarte lijnen aan de korte voorzijde van de doos waarop u duidelijk aan kunt geven welke documenten zich in de archiefdoos bevinden.

Uit een tweetal metingen op pH waarde van ons karton komt de gemeten waarde overeen met de waarde van kraanwater (=pH neutraal) als referentie.
Het is daarom niet aannemelijk dat het karton niet zuurvrij is. Zoals gecommuniceerd betreft dit een indicatie en kan deze niet gemeten worden aan een norm als ICN.

Archiefdoos van Staples
Eenvoudig in elkaar te zetten
Ruimte voor inhoudsopgave
Ideale formaat voor documenten van A4 formaat
Materiaal: Karton
Afmetingen: 230 × 80 × 320 mm
Kleur: Bruin

Specificaties

Artikelnummer 450116
OEM-code 1667704
EAN-code 4011462166711
Easy on the Planet: Nee
Geschikt voor papierformaat: Onbeperkt
Kleur: Bruin
Milieu kenmerken: CO2-neutraal, EEA, PIANOo, REACH, TÜV
Productinhoud: 25 St
Verpakkingsinhoud: 25 pak
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Staples levert aan zakelijke klanten, hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.

Gerelateerde Producten

Meer van Staples

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.