Bestaande klant?

Log in

Welkom bij Staples

Nieuw bij Staples? Maak een account

IntelliCare™ Automatische Zeepdispenser, Zwart

De IntelliCare zeepdispenser van Taski Diversey is te gebruiken met vloeibare- en foam producten van de Soft Care lijn en Sure lijn. Bevorder de hygiëne door gebruik te maken van de IntelliCare zeepdispenser, die automatisch vloeibare zeep of foam…

Meer informatie en specificaties

€ 99,50

Excl. btw

  • 10 op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Omschrijving

De IntelliCare zeepdispenser van Taski Diversey is te gebruiken met vloeibare- en foam producten van de Soft Care lijn en Sure lijn.

Bevorder de hygiëne door gebruik te maken van de IntelliCare zeepdispenser, die automatisch vloeibare zeep of foam uitgeeft wanneer u met uw hand bij de sensor in de buurt komt. Doordat het apparaat niet aangeraakt hoeft te worden, is dit een hygiënische oplossing voor ruimten waar veel mensen komen. De dispenser heeft een modern en stijlvol design met een duurzame behuizing. Door het grote venster kunt u de inhoud makkelijk in de gaten houden en zien wanneer u de inhoud moet bijvullen. Dankzij de automatische uitgave wordt er gedoseerd zeep gebruikt en kosten bespaard.

Zeepdispenser met automatische bediening
Geschikt voor alle Intellicare vloeibare zepen en foams
Hygiënisch in gebruik, er hoeven geen knoppen aangeraakt worden
Kan ook voor handmatige uitgifte ingesteld worden
Duurzaam; gemaakt van stevig ABS-plastic
Uitgerust met alarm voor signalering van lage inhoud en lege batterij
Kleur: Zwart

Specificaties

Staples Artikel 367477
OEM-code D7524179
EAN-code 7615400759828
Handmatig of automatisch: Automatisch
Kleur: Zwart
Milieu Product: Nee
Product Inhoud: 1 St
Verpakkings Inhoud: 1 St
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Staples levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over IntelliCare™

Het doel van Diversey is om elke dag mensen te beschermen en te verzorgen. Diversey is en blijft altijd een pionier en facilitator voor het leven. Wij streven voortdurend naar revolutionaire technologieën voor schoonmaak en hygiëne die klanten in al onze wereldwijde sectoren een volledig vertrouwen bieden. Hierbij gaat het om: facility management, gezondheidszorg, gastvrijheid, retail/detailhandel, foodservice en food and beverage. Diversey biedt reinigingsproducten, sanitaire en onderhoudsproducten, systemen en diensten aan waarbij chemicaliën, machines en duurzaamheidsprogramma's efficiënt zijn geïntegreerd. Alles wat we doen is gebaseerd op de impliciete overtuiging dat schoonmaak en hygiëne levensbehoeften zijn en dat wij essentiële diensten leveren.

Meer van IntelliCare™ in deze categorie

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.