Bestaande klant?

Log in

Staples Balpenvulling Aveo 1,0 mm, zwart

pak 2 stuks

De Staples® SilkScribe balpennavullingen produceren expressieve, vloeiende lijnen en zijn ideaal voor gebruik met de meeste Aveo Pro balpennen. De Staples® SilkScribe balpennavullingen zijn de ideale oplossing voor het navullen van uw bestaande Ave…

Meer informatie en specificaties

5,80

Excl. btw

Omschrijving

De Staples® SilkScribe balpennavullingen produceren expressieve, vloeiende lijnen en zijn ideaal voor gebruik met de meeste Aveo Pro balpennen.

De Staples® SilkScribe balpennavullingen zijn de ideale oplossing voor het navullen van uw bestaande Aveo Pro balpennen. Deze gemakkelijk te vervangen navullingen zijn perfect geschikt voor allerlei toepassingen. De met SilkScribe inkt gevulde navullingen zijn ontwikkeld om betrouwbare, consistente prestaties te leveren met soepel vloeiende inkt en stevige pennestreken.

Balpennavulling
Geschikt voor: Aveo Pro balpennen
SilkScribe inkt
Eenvoudig te vervangen
Puntgrootte: 1 mm
Inktkleur: Zwart

Milieubewust
Staples-navullingen zijn een milieubewuste optie.
Hybride inkt
Krachtige en zeer soepele lijnen.
Hoge kwaliteit
Staples-huismerkproducten bieden meerwaarde; onafhankelijke tests garanderen kwaliteit die gelijk is aan of hoger dan bij concurrerende producten.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Het zijn goede prestaties en concurrerende prijzen die het tot de beste keuze maken.

Specificaties

Artikelnummer 325978
OEM-code 23475
EAN-code 718103185653
Dikte penpunt: B (Breed)
Easy on the Planet: Nee
Productinhoud: 2 St
Verpakkingsinhoud: 1 pak
ink_colour: Zwart
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Staples levert aan zakelijke klanten, hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.

Gerelateerde Producten

Meer van Staples

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.