Bestaande klant?

Log in

Belkin MULTI-INPUT DISPLAY ADAPTER USBC HDMI MDP

1 st

Belkin B2B169. Snoerlengte: 24 m, Aansluiting 1: HDMI + USB, Aansluiting 2: Mini DisplayPort. Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Meer informatie en specificaties

89,60

Excl. btw

Omschrijving

Belkin B2B169. Snoerlengte: 24 m, Aansluiting 1: HDMI + USB, Aansluiting 2: Mini DisplayPort. Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Specificaties

Artikelnummer 60955
OEM-code Belkin
EAN-code 0745883796090
Productinhoud: 1 St
Verpakkingsinhoud: 1 St
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Staples levert aan zakelijke klanten, hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden

Over Belkin

Belkin is marktleider op het gebied van accessoires voor een breed scala aan consumentelektronica en bedrijfsomgevingen en brengt producten van hoge kwaliteit op de markt die gericht zijn op bescherming van mobiele apparaten, productiviteitverhoging, connectivitet, veiligheid, optimale geluidsbeleving en huisautomatisering. De producten van Belkin worden ontwikkeld in Zuid-Californië en verkocht in meer dan 50 landen wereldwijd, met als doel mensen optimaal van de mogelijkheden van technologie te laten profiteren en het leven gemakkelijker te maken, zowel thuis, op kantoor als onderweg.

Gerelateerde Producten

Meer van Belkin

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.