Bestaande klant?

Log in
green Legamaster-edding

Duurzaam vergaderen met Legamaster en edding

Duurzaam vergaderen? Dat kan met de oplossingen van Legamaster en edding 

Het terugdringen van het gebruik van papier en energie is vaak het eerste aandachtspunt bij groene initiatieven op de werkplek. Maar er zijn natuurlijk veel meer manieren om duurzaamheidsdoelstellingen te ondersteunen. Heb je weleens nagedacht over duurzaam vergaderen? Door onze milieuvriendelijke oplossingen in het kantoor te integreren, verklein je je ecologische voetafdruk en kun je effectief samenwerken.

Whiteboards met een groen hart

Alle whiteboards van Legamaster zijn voorzien van een sterke kern die gemaakt is van FSC- of PEFC-gecertificeerd hout of (honingraat)karton. FSC en PEFC staan beide voor verantwoord bosbeheer en garanderen dat de houtmaterialen in onze gecertificeerde producten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en gecontroleerde bronnen.

Met de EU Ecolabel certificeringen zijn de PREMIUM PLUS en PROFESSIONAL whiteboards nu de eerste whiteboards in ons gehele assortiment die nog een stap verder gaan. Het EU Ecolabel staat voor uitmuntendheid op het gebied van milieuvriendelijkheid en bevestigt dat deze whiteboards duurzaam ontworpen producten zijn die een lagere milieu-impact hebben dan vergelijkbare producten.

Duurzame accessoires

Maak je meetings nog milieuvriendelijker door je groene whiteboard te combineren met duurzame accessoires.
De collectie WOODEN accessoires bestaat uit:
• Markerhouder
• Accessoirehouder
• Whiteboardwisser
• Magneten
• Papierhaken

Alle WOODEN accessoires zijn gemaakt van hout dat afkomstig zijn uit duurzame bosbouw en FSC-gecertificeerd zijn.

Wil je liever alle aantekening die je hebt gemaakt tijdens de meeting vastleggen en meenemen / bewaren? Gebruik dan ons Flipoverpapier dat gecertificeerd is met het EU Ecolabel in combinatie met de WOODEN papierhaken.

Duurzaam schrijven

Op kantoor, bij presentaties of lezingen, de wereld iets teruggeven voelt altijd fantastisch. Dat is vooral gemakkelijk met de edding EcoLine whiteboard marker, aangezien minstens 90% van de gebruikte kunststof bestaat uit hernieuwbaar materiaal. Waarvan zelfs 83% post-consumer kunststof zoals gebruikte yoghurtbakjes of gieters.

Bekijk het duurzame assortiment van Legamaster en edding.


Delen via

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.