Bestaande klant?

Log in
hero_woodyoucare - v5

Plant een boom met WoodYouCare

Staples en duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in onze strategie. Als totaalleverancier van kantoorbenodigdheden, werken we nauw samen met onze leveranciers om niet alleen meer duurzame producten aan te bieden maar ook om onze klanten een breder assortiment producten en oplossingen te bieden. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om een positieve impact te hebben op onze klanten, medewerkers en onze aarde. De wereld waarin we leven verandert drastisch en we geloven dat duurzaamheid ons een competitief voordeel zal blijven geven, niet allen dankzij ons groen assortiment, maar ook door initiatieven zoals het planten van bomen.

Staples en WoodYouCare

Door middel van de partnership tussen Staples en WoodYouCare, proberen wij onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. Vanuit onze samenwerking met WoodYouCare worden er maximale inspanningen geleverd om te investeren in een groene toekomst. Door het planten van bomen, worden bedrijven geholpen CO2-neutraal of CO2-positief te worden. De tools en certificaten van WoodYouCare dragen bij aan de bewustwording van milieubewust keuzes maken. Zo maken we samen het verschil!

Geef een boom cadeau!

Zoekt u een manier om de CO2 uitstoot van uw bedrijf te compenseren of zoekt u een origineel cadeau voor uw werknemers, relaties of klanten? Geef een boom cadeau! Door middel van onze samenwerking met WoodYouCare, kunt u cadeaukaarten verkrijgen waarmee u bomen kunt planten én compenseren. Dit kan eenmalig, maandelijks, per kwartaal en zelfs jaarlijks. Elke boom wordt voorzien van een unieke code, waarmee u de boom altijd digitaal kunt terugvinden via de website van WoodYouCare

Delen via

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.