Bestaande klant?

Log in

Uw totaalleverancier voor alles op kantoor of thuis

Epson EB-685W

1 st

Hoogwaardige, heldere beelden De 3LCD-technologie van Epson staat garant voor hoogwaardige afbeeldingen met een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst voor levendige kleuren en heldere beelden, zelfs bij daglicht, en kleuren die drie keer zo held…

Meer informatie en specificaties

1.720,71

1.720,71

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Hoogwaardige, heldere beelden
De 3LCD-technologie van Epson staat garant voor hoogwaardige afbeeldingen met een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst voor levendige kleuren en heldere beelden, zelfs bij daglicht, en kleuren die drie keer zo helder zijn dan die van toonaangevende projectoren van de concurrentie1.

Beperk de kosten
Projecteer langer dankzij verbeterde betrouwbaarheid en een langere levensduur van de lamp tot maximaal 10.000 uur in eco-modus.

Verbeterde leerervaring
Met de splitscreen-functie kunnen twee beelden tegelijkertijd naast elkaar worden weergegeven zonder verlies van kwaliteit. Met de moderatorfunctie behouden docenten de controle, aangezien zij bepalen welke content wordt weergegeven.

Optionele draadloze functionaliteit
Dankzij de draadloze functionaliteit kunt u met de iProjection-app eenvoudig content weergeven vanaf een groot aantal smart devices en Google Chromebooks2.

Documentcamera-compatibel
Door de optionele Epson-documentcamera aan te sluiten, kunt u eenvoudig beelden en 3D-objecten tot in het kleinste detail weergeven zodat de hele klas het kan zien.

Specificaties

Artikelnummer 27088
OEM-code Epson
EAN-code 8715946605210
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.