Bestaande klant?

Log in

Epson SureColor SC-T5405

1 st

Hogere productiviteit Inktpatronen met hoge capaciteit (110 ml, 350 ml en 700 ml) en 4 UltraChrome XD2-kleurenpigmentinkten die vlek- en waterbestendig zijn. De SC-T5405 drukt ook diepe zwarttinten af met heldere, scherpe lijnen en is daardoor de pe…

Meer informatie en specificaties

1.893,60 Excl. btw

Toon prijs incl. btw

Omschrijving

Hogere productiviteit
Inktpatronen met hoge capaciteit (110 ml, 350 ml en 700 ml) en 4 UltraChrome XD2-kleurenpigmentinkten die vlek- en waterbestendig zijn. De SC-T5405 drukt ook diepe zwarttinten af met heldere, scherpe lijnen en is daardoor de perfecte oplossing voor technische afbeeldingen.

Het hele plaatje
De SC-T5405 bespaart u tijd en geld doordat u eenvoudig documenten kunt vergroten voor uw werkstroom. Sluit uw multifunctionele Epson-inkjetprinter eenvoudig aan op uw LFP en selecteer het gewenste formaat (maximaal A0 / 36 inch).

Naadloze papierwijziging
Schakel naadloos over tussen LFP-rollen en losse vellen, want deze printer ondersteunt zowel vellen van maximaal A0-formaat als rollen.

Gemoedsrust
Zelfs als de printer maar af en toe wordt gebruikt, blijft de printkwaliteit consistent. Met de unieke Nozzle Verification Technology (NVT) worden drukfouten voorkomen door voortdurend te controleren op obstakels.

Specificaties

Artikelnummer 50013
OEM-code Epson
EAN-code 8715946687049
Productinhoud: 1 St
Verpakkingsinhoud: 1 St

Over Epson

Seiko Epson Corporation, beter bekend als Epson, is een Japans technologiebedrijf dat een van de grootste fabrikanten van printers is. Epson maakt onder andere inkjet-, matrix-, laserprinters, scanners en computers. Het hoofdkantoor staat in Suwa, vlak bij Nagano.

Gerelateerde Producten

Meer van Epson

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.