Bestaande klant?

Log in

Ergonomisch werken

Verander uw werkplek in een actieve en moderne omgeving die welzijn van medewerkers stimuleert. Creëer veelzijdige werkplekken die zich kunnen aanpassen aan de behoefte van de medewerker, vandaag én morgen.

Wat is ergonomisch werken?

Een telkens bekender begrip is ergonomisch werken. In theorie houdt het in dat een juiste werkhouding wordt aangenomen en voldoende mentale en fysieke herstelmomenten worden ingeplant tijdens de werkuren. Als u bijvoorbeeld 8 uur zittend werk uitoefend achter een bureau, is het aan te raden elk uur even te staan of lopen. Voor de uren dat u uw werk zittend uitvoerd, is het van belang dat uw zithouding juist is zodat uw lichaam niet belast wordt. Een verstelbare bureaustoel, voetensteun of zit-sta bureau kunnen hier bij helpen.

Door ergonomisch werken toe tepassen in uw organisatie, zorgt u ervoor dat de veiligheid en de gezondheid van werknemers gewaarborgd worden. Mogelijk leidt dit tot een vermindering in het ziekteverzuim en zorgt het voor meer plezier in het werk, wat weer de productiviteit bevordert. Nieuwsgierig hoe Staples uw organisatie hiermee kan ontzorgen? Neem vandaag dan nog contact met ons op!

             

De voordelen van Fellowes

Met de producten van Fellowes bent u gegarandeerd van een comfortabele werkplek. Zo kunt u elk willekeurig bureau in een ergonomische zit-sta werkplek veranderen met het Fellowes Corsivo™ Zit-Sta werkstation. U zorgt hiermee voor een actieve werkhouding tijdens uw werkdag achter het bureau door te switchen tussen een zittende en staande positie.

Fellowes heeft zich altijd ingezet voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die de efficiëntie, prestaties, het comfort en de productiviteit op de huidige werkplek verbeteren. Bekijk het totale assortiment van Fellowes in onze shop.

Bekijk aanbod

Shop aanbod

Voor elk probleem een oplossing!

Binnen het assortiment van Staples vindt u een verscheidenheid aan merken met elk een unieke oplossing. Van kleurrijke Leitz Cosy laptopstandaarden, pols- en voetsteunen, tot zakelijke documenthouders, monitorstandaarden en muismatten van Kensington. In onze one-stop-shop vindt u voor elk probleem een oplossing. Graag delen wij de volgende tips:

  1. Zet uw toetsenbord aan de rand van het bureau.
  2. Zorg ervoor dat u met regelmaat zittend werk afwisseld met staan of wandelen.
  3. Als u achter uw bureau zit, zorg er dan voor dat u rechtop in uw bureaustoel zit.
  4. Zorg ervoor dat de monitor recht voor u staat en ingesteld op de juiste ooghoogte.
  5. Kies voor een ergonomische  muis en muismat met ondersteuning. 

Shop aanbod

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.