Bestaande klant?

Log in

Targus Fit-n-Grip™ Universal 9-10.5” 360° Rotating Tablet Case - Black

Functionele prestaties en dagelijkse bescherming komen samen in de Targus Fit-n-Grip™ universele 9-10,5" 360° roterende tablethoes. Geniet van uw tablet op uw manier met 360-graden rotatie voor staande/liggende positionering en gemakkelijk instelbar…

Meer informatie en specificaties

28,37 Excl. btw

Toon prijs incl. btw

Omschrijving

Functionele prestaties en dagelijkse bescherming komen samen in de Targus Fit-n-Grip™ universele 9-10,5" 360° roterende tablethoes. Geniet van uw tablet op uw manier met 360-graden rotatie voor staande/liggende positionering en gemakkelijk instelbare kijk- of typhoeken. Volledige controle is ook van jou, met volledige toegang tot poorten, bedieningselementen en cameralenzen.


Geniet van deze functionele vrijheid, wetende dat uw tablet stevig en veilig wordt vastgehouden door de Fit-n-Grip™ flexibele houder met beschermende versterkte hoeken voor die onvermijdelijke onhandige momenten.

Specificaties

Artikelnummer 372043
OEM-code THZ789GL
EAN-code 5051794028768
Easy on the Planet: Nee
Gewicht: 530 g
Productinhoud: 1 St
Verpakkingsinhoud: 1 St

Over Targus

Al meer dan vijfendertig jaar implementeert Targus doelgerichte oplossingen om u de tools te bieden die u nodig hebt om te slagen - van laptoptassen tot tablethoezen tot randapparatuur en universele dockingstations. Onze op inzichten gebaseerde benadering, ons wereldwijde bereik en onze toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat we over de vaardigheden en ervaring beschikken om aan uw prestatie-, stijl- en beschermingsbehoeften te voldoen - of u nu een grote onderneming, een klein bedrijf of een persoon bent die werk gedaan.

Gerelateerde Producten

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.