Bestaande klant?

Log in
Grijs

Staples Geldkist donkergrijs Afmeting: 90 x 300 x 240 mm, inlegbakje 5 vaks

Houd waardevolle voorwerpen veilig in dit stevige, afsluitbare geldkistje. Dit grijze Staples-geldkistje is ideaal om waardevolle voorwerpen op te bergen op kantoor of thuis. Het is gemaakt van stevig geperst staal met een anticorrosielaag en is in…

Meer informatie en specificaties

€ 32,68

Excl. btw

Omschrijving

Houd waardevolle voorwerpen veilig in dit stevige, afsluitbare geldkistje.

Dit grijze Staples-geldkistje is ideaal om waardevolle voorwerpen op te bergen op kantoor of thuis. Het is gemaakt van stevig geperst staal met een anticorrosielaag en is inclusief cilinderslot en twee sleutels voor extra gebruiksgemak. Het kistje is 90 x 300 x 240 mm groot en heeft een verwijderbare compartimentlade plus een draaggreep bovenop.

Het Staples-huismerk
Wij hebben zo veel vertrouwen in de kwaliteit van onze Staples-producten dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden. Er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. Bovendien worden ze uitgebreid getest en verantwoord geproduceerd, zodat u over een nuttig en kwalitatief goed product beschikt dat aan uw verwachtingen voldoet.

Hoge kwaliteit
Staples-huismerkproducten bieden meerwaarde; onafhankelijke tests garanderen kwaliteit die gelijk is aan of hoger dan bij concurrerende producten.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Het zijn goede prestaties en concurrerende prijzen die het tot de beste keuze maken.

Specificaties

Artikelnummer 322425
OEM-code 5709005
EAN-code 4045348949877
Aantal biljetvakken: 5
Easy on the Planet: Nee
Kleur: Grijs
Product Inhoud: 1 St
Verpakkings Inhoud: 1 St
Prijs en content fouten voorbehouden. Staples levert aan zakelijke klanten, hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.

Meer van Staples in deze categorie

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.