Bestaande klant?

Log in

Staples Gelpen navulling, fijne punt 0,7 mm, blauw

pak 5 stuks

De Sustainable Earth by Staples®-navullingen voor gelpen met kliksysteem hebben een fijne punt voor gestroomlijnd, moeiteloos schrijven. Dankzij de lijnbreedte van 0,7 mm kunt u met deze Sustainable Earth by Staples® -navulling voor gelpen met klik…

Meer informatie en specificaties

€ 2,79 1,19

Excl. btw
Je bespaart 57%

Omschrijving

De Sustainable Earth by Staples®-navullingen voor gelpen met kliksysteem hebben een fijne punt voor gestroomlijnd, moeiteloos schrijven.

Dankzij de lijnbreedte van 0,7 mm kunt u met deze Sustainable Earth by Staples® -navulling voor gelpen met kliksysteem uiterst nauwkeurige aantekeningen maken. De navullingen zijn compatibel met Sustainable Earth-pennen en zorgen dus voor een aanzienlijk langere levensduur van deze schrijfwaren.

Navulling voor Staples Sustainable Earth gelpen
Puntmaat: 0,7 mm
Kleur: Blauw

Specificaties

Artikelnummer 336842
OEM-code 27155-SE
EAN-code 0718103226547
Dikte penpunt: 0.7 mm
Easy on the Planet: Nee
Productinhoud: 5 St
Verpakkingsinhoud: 1 pak
ink_colour: Blauw
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Staples levert aan zakelijke klanten, hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.

Gerelateerde Producten

Meer van Staples

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.