Bestaande klant?

Log in

Uw totaalleverancier voor alles op kantoor of thuis

ACT Grijze 5 meter LSZH U/FTP CAT6A datacenter slimline patchkabel snagless met RJ45 connectoren - PolyBag

1 st

CAT6A U/FTP slimline datacenter ethernetkabels hebben een kleinere diameter dan gewone CAT 6A patchkabels (3,8 mm versus 5,9 mm). De buigradius is ook kleiner in vergelijking met reguliere patchkabels. Dit alles zorgt voor een betere luchtstroom in…

Meer informatie en specificaties

22,22

22,22

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

CAT6A U/FTP slimline datacenter ethernetkabels hebben een kleinere diameter dan gewone CAT 6A patchkabels (3,8 mm versus 5,9 mm). De buigradius is ook kleiner in vergelijking met reguliere patchkabels. Dit alles zorgt voor een betere luchtstroom in de netwerkkast.
Hoewel de ISO/IEC en de TIA-normen het gebruik van patchsnoeren tussen 22 en 26 AWG voorschrijven, is het mogelijk om 32 AWG-patchkabels te gebruiken. Dit zorgt voor een hogere demping, met name bij hogere frequenties. ACT adviseert daarom een kortere permanent link lengte dan met reguliere 24 AWG-patchcords. Zodat deze hoge demping kan worden opgevangen.
Daarnaast adviseert ACT een maximale bundelgrootte van 24 kabels in PoE-toepassingen. Zodat temperatuurstijgingen in de kabels (bij gebruik van PoE-toepassingen) kan worden beperkt. De huidige standaard, (ANSI TSB-184-A), beperkt de maximale temperatuurstijging, tot minder dan 15 graden Celsius boven de omgevingstemperatuur, voor de centrale kabel in een bundel.

Specificaties

Artikelnummer 70502
OEM-code ACT
EAN-code 8716065442038
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.