Bestaande klant?

Log in

i-tec USB-C Travel Charger 60W 1x USB-C port 60W 1x USB-A port 18W for laptops tablets smartphones HP Apple Dell MacBook etc.

1 st

Universele USB-C- reisadapter met een vermogen van max. 60W is een uitstekende keuze voor het voeden van een notebook of een ander apparaat met een USB-C-connector, dat USB-C Power Delivery ondersteunt met een maximaal vereist vermogen van 60W. De s…

Meer informatie en specificaties

22,90 Excl. btw

Toon prijs incl. btw

Omschrijving

Universele USB-C- reisadapter met een vermogen van max. 60W is een uitstekende keuze voor het voeden van een notebook of een ander apparaat met een USB-C-connector, dat USB-C Power Delivery ondersteunt met een maximaal vereist vermogen van 60W. De spanning wordt automatisch ingesteld volgens de specificatie van USB Power Delivery 2.0 v12 in afzonderlijke profielen in de volgende stappen: 5.0V / 9.0V / 12.0V / 15.0V / 19.0V / 20.0V met een max. afname van 3A.

De adapter is compatibel met stopcontacten van het type “C” (Europa met uitzondering van het VK), Rusland, de meeste landen van Afrika en Zuid-Amerika) en tevens met stopcontacten van het type “A” EN “B” (Verenigde Staten en Canada).

De adapter biedt tevens een USB-A-uitgang, die de snellaadtechnologie Quick Charge 3.0 (max. 18W) ondersteunt, die eenvoudig gebruikt kan worden voor het voeden van de meeste apparaten met USB-oplading (bijv. MP3-spelers, Bluetooth hands-free, digitale kaders, de meeste Android mobiele telefoons, Apple iPhone, iPad, iPod, navigatie, enz.).

De voedingsadapter is lichtgewicht en gemakkelijk overdraagbaar; beschikt over een intelligente bescherming tegen stroomoverbelasting, overspanning, kortsluiting en oververhitting.

Specificaties

Artikelnummer 50136
OEM-code i-tec
EAN-code 8595611703621
Productinhoud: 1 St
Verpakkingsinhoud: 1 St

Over i-tec

i-tec Technologies, opgericht in 1995 in Tsjechië, ontwerpt en produceert een breed scala aan producten en oplossingen voor gebruikers van mobiele technologie, die het mogelijk maken externe randapparatuur en accessoires aan te sluiten op notebooks, pc’s en smartphones.

Gerelateerde Producten

Meer van i-tec

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.