Bestaande klant?

Log in

Uw totaalleverancier voor alles op kantoor of thuis

i-tec USB C Universal Charger 112W 1x USB-C port 100W 1x USB-A port 12W for laptops tablets smartphones HP Apple Dell MacBook usw.

1 st

Deze universele USB-C-voedingsadapter met een capaciteit tot 112 W is een uitstekende keuze als voeding voor elke notebook of een ander apparaat met een USB-C-connector die USB-C Power Delivery ondersteunt met een maximaal vereist vermogen van 100 W…

Meer informatie en specificaties

43,54

43,54

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Deze universele USB-C-voedingsadapter met een capaciteit tot 112 W is een uitstekende keuze als voeding voor elke notebook of een ander apparaat met een USB-C-connector die USB-C Power Delivery ondersteunt met een maximaal vereist vermogen van 100 W. De spanning wordt automatisch ingesteld op basis van de USB Power Delivery-specificaties in de afzonderlijke profielen in de volgende stappen: 5V / 9V / 12V / 15V / 19V / 20V met een max. afname bij 5A. Een ander kenmerk van deze adapter is de extra USB-A-uitgang (5V, max. 2,4A) die eenvoudig kan worden gebruikt voor de voeding van de meeste apparaten die via USB kunnen worden opgeladen (bijv. MP3-spelers, Bluetooth handsfree, digitale fotolijsten, de meeste Android-mobieltjes, Apple iPhone, iPad, iPod, navigatieapparatuur, enz.). De voedingsadapter is lichtgewicht en gemakkelijk draagbaar; heeft een intelligente beveiliging tegen stroomoverbelasting, overspanning, kortsluiting en oververhitting.

Specificaties

Artikelnummer 60556
OEM-code i-tec
EAN-code 8595611702921
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.