Bestaande klant?

Log in
Zwart

IntelliCare™ Lekbakje, Zwart

Voorkom druppels van zeep op de vloer door deze op te vangen in het IntelliCare lekbakje. Dit lekbakje gebruikt u in combinatie met de IntelliCare dispensers. De hygiene binnen uw organisatie wordt hiermee bevorderd, doordat er geen zeepresten op d…

Meer informatie en specificaties

13,91 Excl. btw

Toon prijs incl. btw

Omschrijving

Voorkom druppels van zeep op de vloer door deze op te vangen in het IntelliCare lekbakje.

Dit lekbakje gebruikt u in combinatie met de IntelliCare dispensers. De hygiene binnen uw organisatie wordt hiermee bevorderd, doordat er geen zeepresten op de grond kan vallen. Het lekbakje is met afgeronde hoeken vormgegeven, zodat er geen zeepresten kunnen ophopen. Bovendien is het hierdoor snel en eenvoudig af te nemen met een doek.

Lekbakje voor IntelliCare dispenser
Handig en hygiënisch
Met ronde hoeken
Materiaal: ABS kunststof
Kleur: Zwart

Specificaties

Artikelnummer 368693
OEM-code D7524181
EAN-code 7615400759842
Easy on the Planet: Nee
Kleur: Zwart
Milieukenmerken: REACH
Productinhoud: 1 St
Verpakkingsinhoud: 1 St

Over IntelliCare™

Het doel van Diversey is om elke dag mensen te beschermen en te verzorgen. Diversey is en blijft altijd een pionier en facilitator voor het leven. Wij streven voortdurend naar revolutionaire technologieën voor schoonmaak en hygiëne die klanten in al onze wereldwijde sectoren een volledig vertrouwen bieden. Hierbij gaat het om: facility management, gezondheidszorg, gastvrijheid, retail/detailhandel, foodservice en food and beverage. Diversey biedt reinigingsproducten, sanitaire en onderhoudsproducten, systemen en diensten aan waarbij chemicaliën, machines en duurzaamheidsprogramma's efficiënt zijn geïntegreerd. Alles wat we doen is gebaseerd op de impliciete overtuiging dat schoonmaak en hygiëne levensbehoeften zijn en dat wij essentiële diensten leveren.

Gerelateerde Producten

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.