Bestaande klant?

Log in

Staples 3PL

Verlaag de kosten en het risico in uw supplychain met behulp van de 3PL-diensten van Staples Benelux. Wij kunnen al uw behoeften op het gebied van opslag, orderverwerking, transport en distributie vanuit ons Nederlandse fulfillment center afhandelen, zodat u kunt concurreren op uw kernactiviteiten.

Neem direct contact op

✔ Communicatie en gemak
✔ Verlagen van uw proceskosten
✔ Verkorte doorlooptijd

Staples 3PL


"3PL bij Staples onderbrengen levert voordelen op van kostenbesparing, efficiëntie en flexibele op- en afschaling van de activiteiten. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft bij veel van onze opdrachtgevers ook geleid tot een verbeterde dienstverlening en klantenservice. Bovendien kunnen wij u voorzien van actuele management informatie, waardoor u altijd “in control” bent”Ronald Baas, new business developer

Voordelen 3PL uitbesteden bij Staples


✔ Kostenbesparingen: 

Staples 3PL kan tegen lagere TCO (Total Cost of Ownership) uw uitbestede operatie runnen.

✔ Verhoogde efficiëntie:

3PL leveranciers zijn experts op hun gebied en beschikken over de systemen en processen om een verzendoperatie soepel en efficiënt te laten verlopen. Dit kan tijd en geld besparen door efficiëntie en fouten en vertragingen te beperken.

✔ Flexibiliteit: 

Staples 3PL kan naar behoefte op- of afschalen, zodat u in dalperiodes niet met overtollige capaciteit of personeel blijft zitten. Deze flexibiliteit kan een groot voordeel zijn voor seizoensgebonden of fluctuerende activiteiten.

✔ Verbeterde dienstverlening en klantenservice:

Staples 3PL kan door haar professionele processen helpen uw dienstverlening en klantenservice te verbeteren door ervoor te zorgen dat bestellingen op tijd en correct worden uitgevoerd.

✔ Value added services:

Staples 3PL kan aanvullende diensten verlenen zoals om- en verpakken van goederen en fulfilment.

Hoe werkt 3PL bij Staples?

1. Aanmelden

Het enige wat u hoeft te doen is een aantal gegevens over uzelf, uw bedrijf en uw operationele behoeften in te vullen.  Wij zullen dan contact met u opnemen voor een afspraak, waarin wij uw wensen zullen vaststellen en de mogelijkheden zullen bespreken. Vervolgens zullen wij een inventaris van uw bedrijf opmaken en een offerte op maat voor u uitwerken.

2. Implementatie

Na akkoord op onze, op maat gemaakte, offerte, voor 3PL dienstverlening, starten we, samen met u, het implementatieproces op. Tijdens de implementatiefase richten wij ons proces voor u in. Na deze fase, kunnen we live.

3. Live

Na livegang kunnen uw klanten bestellingen plaatsen via het platform dat u gebruikt voor uw online winkel. Wij zorgen dan onmiddellijk voor het verzamelen, verpakken en verzenden van de bestelde producten.

4. Blijf op de hoogte

Staples verstrekt u periodieke voorraadrapporten, zodat u altijd inzicht hebt in uw voorraadniveaus. Indien nodig kan Staples u informeren om extra voorraad te bestellen. U krijgt ook inzicht in de aankopen van uw assortiment, het aantal bestellingen en de orderregels.

Waarom 3PL bij Staples Benelux?


Staples 3PL levert de bekende voordelen op van kostenbesparingen, efficiëntie en flexibele schaalbaarheid van de operaties. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft ook geleid tot een betere service en klantenzorg voor veel van onze cliënten. Bovendien profiteert u van de volgende voordelen wanneer u met ons werkt:

✔ Expertise: 

Wanneer u met Staples samenwerkt voor 3PL-diensten, kunt u erop vertrouwen dat u met experts werkt. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in logistiek en verzending, en kunnen onze 3PL-cliënten een naadloze, efficiënte en kosteneffectieve oplossing bieden. Ons team doet er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden. 

✔ Goede faciliteiten:

Staples heeft een goed uitgerust, efficiënt, modern en groot magazijn dat voor veel verschillende processen kan worden ingericht. Wij gebruiken wave picking en kunnen met meer dan 4.000 palletplaatsen meer dan 25.000 bestellingen per dag verwerken. Wij gebruiken de nieuwste technologie om voorraden en zendingen te volgen.

✔ Sterk distributie netwerk: 

Dankzij ons uitgebreide en dichte netwerk van magazijnen en distributiecentra bieden wij een breed scala aan logistieke diensten, waaronder opslag, orderverwerking en transportbeheer in de Benelux. Klanten kunnen meeliften op het vervoerscontract van Staples, met de bijbehorende volumevoordelen.

✔ Uitgebreide dienstverlening:

Staples kan de voorraad beheren, eventuele tekorten signaleren en op verzoek van de klant (bij)bestellen. Door voorraad aan te houden kunnen wij als semi-groothandel optreden en snel reageren op specifieke seizoensgebonden schommelingen (bijv. back to work/back to school bestellingen). Tenslotte kunnen wij voor de klant de overstap maken van een omdoos naar een samengestelde doos, zodat kleinere gemengde bestellingen en nabestellingen mogelijk zijn.

Uw uitdagingen zijn eenvoudig op te lossen


Staples biedt de totaaloplossing voor elke werkplek. Van thee tot een complete kantoorinrichting, ons assortiment biedt alles wat de moderne medewerker nodig heeft. U kunt toegewijd accountbeheer verwachten, op speciale prijzen rekenen en van een volledig assortiment aan producten en diensten profiteren.

Bij ons profiteert u altijd van de laagste, totale leveringskosten en kunt u deskundig advies verwachten. Wij ontwikkelen aangepaste inkoopprogramma's, toegespitst op uw behoeftes, ongeacht in welke sector u actief bent. Staples ontzorgt zodat u zich kan focussen op het echte werk.

Lage totale kosten

Een programma op maat tegen een voordelige prijs

Eén leverancier

Alles wat uw bedrijf nodig heeft

Persoonlijk en vertrouwd

Eén contactpunt voor deskundig advies

Maatschappelijk verantwoordelijk

Voor de maatschappij en het milieu

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

"Dit was onze eerste ervaring met een 3PL. In het begin maakten we ons zorgen, maar dat hoefde niet zo te zijn. Dankzij de steun van Staples en onze onboarding manager verliep het allemaal heel soepel! Nu alles live is, genieten we van de efficiëntie en de lagere kosten. Zeer aan te bevelen!"

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.