• Uw totaalleverancier voor alles op kantoor of thuis
Ontzorging

Onze oplossingen

Voor onze zakelijke klanten biedt Staples een speciaal inkoopprogramma op maat aan. Een exclusief pakket aan voordelen om u en uw medewerkers te ontzorgen. Wij bieden een oplossing waarmee u uw uitgaven kunt optimaliseren, uw inkoop kunt stroomlijnen, uw processen kunt vereenvoudigen en tijd kunt besparen.

Bij ons profiteert u altijd van de laagste, totale leveringskosten en kunt u deskundig advies verwachten. Wij ontwikkelen aangepaste inkoopprogramma’s, ongeacht in welke sector u actief bent. Staples ontzorgt zodat u zich kan focussen op het echte werk.

Uw voordelen op een rij

  • Groot assortiment huismerkproducten.
  • Uw voorkeursmerken plus lager geprijsde alternatieven.
  • Prijzen en productassortiment afgestemd op uw wensen en behoeften van uw bedrijf.
  • Een eigen accountmanager om u te helpen alles uit uw inkoopprogramma te halen.
  • Heldere kostenrapportage, zodat u ziet wat u koopt en bespaart.
  • Gerichte communicatie om u te helpen intern naleving van richtlijnen af te dwingen.
  • Eenvoudig online bestellen in uw eigen inkoopomgeving.
  • Snelle levering.
Vraag een persoonlijk gesprek aan

Werkplekoplossingen op maat

Staples levert werkplekproducten, -diensten en -oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in de Benelux. Niet alleen voor op kantoor, maar ook voor thuis.

Efficiënte oplossingen voor schoonmaak- en afvalbeheer

Het was nog nooit zo eenvoudig om uw kantoor veilig en schoon te houden. Kies het beste voor uw bedrijf met gestroomlijnde oplossingen voor schoonmaak- en afvalbeheer die door een team van experts zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

Sanitaire oplossingen voor optimale hygiëne

Zorg dat uw sanitaire ruimten er altijd schoon uitzien, fris ruiken en hygiënisch zijn. Gebruik hiervoor de sanitaire oplossingen die passen bij uw wensen en eisen en voordelig zijn geprijsd.

Tijdbesparende catering- en kantineoplossingen

Wist u dat u al uw cateringbenodigdheden ook bij Staples kunt bestellen? Hiermee stroomlijnt u het inkoopproces, verlaagt u de kosten en bespaart u bovendien ook tijd.

Staples huismerk

Staples biedt een uitgebreid assortiment huismerkproducten van hoogwaardige kwaliteit tegen de juiste prijs. Ontdek nu ons volledige aanbod.

Contact

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met een van onze oplossingen op maat? Neem dan gerust contact met ons op.