• Uw totaalleverancier voor alles op kantoor of thuis

Over Staples

Staples is de totaalleverancier van werkplekproducten, -diensten en -oplossingen voor middelgrote en grote bedrijven in de Benelux. Staples maakt sinds 2023 deel uit van 123inkt.nl en is ontstaan uit een fusie tussen het Amerikaanse Staples Inc. en de Nederlandse kantoorreus Corporate Express.

Vanuit ons lokale distributiecentrum in Nederland bedienen wij onze klanten in de gehele Benelux. Met onze jarenlange ervaring bieden wij uw organisatie volledige ontzorging op het gebied van kantoorinrichting, logistiek en klant specifieke oplossingen en artikelen.

Magazijn Staples

Uw voordelen

Als totaalleverancier biedt Staples u het gemak om alles bij één vertrouwde leverancier te verkrijgen. Dit is niet alleen makkelijker, maar bespaart ook tijd en geld. Wij leveren altijd advies op maat en kunnen u helpen uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Staples biedt de totaaloplossing voor elke werkplek. Ons assortiment biedt alles wat de moderne medewerker nodig heeft. U kunt toegewijd accountbeheer verwachten, op speciale prijzen rekenen en van een volledig assortiment aan producten en diensten profiteren.

Bij ons profiteert u altijd van de laagste, totale leveringskosten en kunt u deskundig advies verwachten. Wij ontwikkelen aangepaste inkoopprogramma’s, toegespitst op uw behoeftes, ongeacht in welke sector u actief bent. Staples ontzorgt zodat u zich kan focussen op het echte werk.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

ISO-certificeringen

Onze organisatie is sinds 1995 gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. In 2005 en 2008 werden de certificaten voor ISO 14001 en ISO 45001 toegevoegd. Drie internationaal erkende normen die een kader en een reeks principes bieden die ons helpen om een efficiënte en betrouwbare organisatie te blijven.

ISO 9001:2015 Certificaat