Bestaande klant?

Log in
Transparant

Staples Plakband 19 mm x 66 m, asgat 76 mm

doos 8 x 66 meter

Met Staples® plakband, het betrouwbare kantoorartikel voor thuis of op kantoor, plakt u effectief foto's, mededelingen, decoraties of kunstuitingen aan elkaar. Staples® plakband is een handig kantoorartikel voor het repareren van papierscheuren, va…

Meer informatie en specificaties

26,27 Excl. btw

Toon prijs incl. btw
Verpakkingsinhoud

Omschrijving

Met Staples® plakband, het betrouwbare kantoorartikel voor thuis of op kantoor, plakt u effectief foto's, mededelingen, decoraties of kunstuitingen aan elkaar.

Staples® plakband is een handig kantoorartikel voor het repareren van papierscheuren, vastmaken van inpakpapier of het plakken van documenten aan een oppervlak. Bovendien verliest dit plakband na verloop van tijd niet zijn kleefkracht en is het daarmee onmisbaar in huis of op kantoor. Papierwerk dat met dit plakband is hersteld, geeft in een scanner kopieën met een zichtbaar vlekkeloos oppervlak. De tape is gemakkelijk af te scheuren voor snel en eenvoudig gebruik.

Geschikt voor alle soorten papier
Voor thuis of op kantoor
Geeft geen zichtbare markeringen op gescande documenten
Gemakkelijk af te scheuren
Binnendiameter: 75 mm
Afmetingen: 19 mm x 66 m

Specificaties

Artikelnummer 650762
EAN-code 4011462794907
Beschrijfbaar: Nee
Easy on the Planet: Nee
Kleur: Transparant
Materiaal: Karton
Milieukenmerken: PIANOo, Recycled
Productinhoud: 528 M

Over Staples

Door een ruime hoeveelheid ervaring, continu marktonderzoek en nauw contact met onze vaste klanten weten wij welke producten gewenst zijn en in welke vorm. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft. Vanaf ontwerp gaan onze producten in productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.

Gerelateerde Producten

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.