Bestaande klant?

Log in

Welkom bij Staples

Nieuw bij Staples? Maak een account

EARTH Water Platwater mineraalwater 330ml Tetra pak, 1 doos x 24 st

Grootverpakking van 24 x 330 milliliter  EARTH Water platwater, mineraalwater in innovatieve verpakking. Waarbij de verpakking bestaat uit:- Plant-based dop en hals- 88% geproduceerd met plant-based materialen, waarvan 54% karton en 34% plant-based…

Meer informatie en specificaties

€ 16,28

Excl. btw

  • 10 op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Omschrijving

Grootverpakking van 24 x 330 milliliter  EARTH Water platwater, mineraalwater in innovatieve verpakking. Waarbij de verpakking bestaat uit:

- Plant-based dop en hals
- 88% geproduceerd met plant-based materialen, waarvan 54% karton en 34% plant-based plastic

Het zuivere Nederlandse mineraalrijke EARTH Water is gebotteld aan de kleinschalige waterbron van Anl’eau. Deze bron is gevestigd in het beschermde, groene natuurreservaat: “het Hunzedal” in de provincie Drenthe.

Door waterkenners wordt Anl’eau genoemd als een van de beste waterbronnen van Europa. De bronnen in het beschermde waterwingebied pompen zuiver mineraalwater op van een diepte van circa 150 meter. Dit grondwater is in de Middeleeuwen als neerslag gevallen op de Hondsrug; in een periode dat mensen nog geen schadelijke stoffen gebruikten. Na een lange reis van circa 1.000 jaar door de diepe ondergrond, heeft het langzaam veel mineralen opgenomen

Specificaties

Staples Artikel 371494
OEM-code 9005
EAN-code 8719992099306
Bruisend: Nee
Product Inhoud: 24 St
Verpakkings Inhoud: 1 doos
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Staples levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over EARTH Water

EARTH CONCEPTS dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen ze je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. Ze vragen je alleen of de onze producten wilt drinken. 100% van de nettowinst die ze realiseren met de verkoop van deze producten, dragen ze namelijk af om waterprojecten te financieren. Ze investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus deze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren.Zij hebben, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van € 1.508.063,75 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.