Bestaande klant?

Log in

Pritt Original

Stick 22 gram

Lijm nodig voor op kantoor, thuis of op school dan is dit de beste keus, en nu door een lager watergehalte ook een duurzame keus. De Pritt Stick heeft daardoor een hogere efficiëntie; plakt tot 2 x zoveel papier, getest op papier van 160 g/m2 papier…

Meer informatie en specificaties

1,99 Excl. btw

Omschrijving

Lijm nodig voor op kantoor, thuis of op school dan is dit de beste keus, en nu door een lager watergehalte ook een duurzame keus. De Pritt Stick heeft daardoor een hogere efficiëntie; plakt tot 2 x zoveel papier, getest op papier van 160 g/m2 papier, “geanalyseerd door het Fraunhofer IFAM Institute” en kindvriendelijke Pritt Stick zet de deuren open voor grenzeloze creativiteit. Als een van de veiligste lijmen op de markt levert de Pritt Stick een langdurige kleefkracht zonder klontvorming. De Pritt Stick lijm is de ideale knutsellijm voor in de schooltas en zorgt dat kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten bij het knutselen. Omdat de lijmstift vilt, foto's, katoen en meer op papier, karton en stof kan lijmen, is hij niet alleen geschikt voor kinderen, maar voor alle leeftijden.

Toepassing: Breng de lijm gelijkmatig en soepel aan op het te verlijmen oppervlak. Voordat de lijm droog is, kunnen de oppervlakken nog worden verplaatst.

Kenmerken:
  • Deze lijm Stick (22 gram) is geschikt voor regelmatig gebruik en voor het lijmen van grote oppervlakken.
  • De originele Pritt Stick is oplosmiddelenvrij en gemaakt van 97% natuurlijke ingrediënten, waaronder water. 
  • Toepassingen: Papier, Karton, Stof, Vilt, Foto's en Katoen.

Documenten

Specificaties

Artikelnummer 770365
OEM-code 1561146
EAN-code 0000040151601
Easy on the Planet: Nee
Gewicht: 20 g
Milieu kenmerken: REACH
Productinhoud: 0,022 kilogram
Verpakkingsinhoud: 1 St
Watervast: Nee
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Staples levert aan zakelijke klanten, hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden

Over Pritt

In 1969 heeft Henkel de eerste lijmstick ter wereld ontwikkeld. De lijmwereld was voor altijd veranderd! Ontdek de meest gedenkwaardige feiten en gebeurtenissen uit de tijd nadat de stick op de markt is gebracht; zo is het ontwerp in de loop van de tijd veranderd én heeft er een technologische evolutie plaatsgevonden.

Gerelateerde Producten

Meer van Pritt

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.