Bestaande klant?

Log in

Uw totaalleverancier voor alles op kantoor of thuis

256 gram

Epson Proofing Paper White Semimatte 610 mm x 30,5 m 256 g/m²

Omdat het Epson Proofing Paper White Semimatte met een natuurlijk witte basis van 250µm ontwikkeld werd, is het vrij van witmakers en ideaal voor de proofproductie in een breed scala van kleurenkritische offset-drukprocessen voor commercieel gebruik…

Meer informatie en specificaties

138,42

138,42

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Omdat het Epson Proofing Paper White Semimatte met een natuurlijk witte basis van 250µm ontwikkeld werd, is het vrij van witmakers en ideaal voor de proofproductie in een breed scala van kleurenkritische offset-drukprocessen voor commercieel gebruik. Het wordt vooral voor High End drukwerk op losse vellen gebruikt, zoals brochures, folders, boekomslagen en posters.

Vanwege de laminering volgens strenge normen werd Proofing Paper White Semimatte speciaal geoptimaliseerd voor prooftoepassingen met Epson UltraChrome™ K3-inkten en vertoont het een uitstekende stabiliteit op korte termijn. Op grond van het gewicht, de basiskleur en de brede kleurruimte is het de perfecte keuze voor commerciële proofingtoepassingen.

Zoals alle innovatieve media van Epson werd dit papier geproduceerd om u de hoogstmogelijke resolutie en kleurverzadiging te bieden. Zoals altijd garanderen de Epson verbruiksmaterialen Epson kwaliteit.

Specificaties

Artikelnummer 76219
OEM-code C13S042004
EAN-code 10343857582
Productkleur: Wit
Type papier: Plotterpapier
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St
Gramsgewicht: 256 gram
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.