Bestaande klant?

Log in
Geel

Staples Recycled Zelfklevend Notitieblok, 76 x 127 mm, 70 grams, pastelgeel

pak 12 blokken

Korte berichten laten zich gemakkelijk opschrijven en opplakken met deze gerecyclede Staples®-plakbriefjes die op vrijwel elk oppervlak blijven kleven en goed zijn voor het milieu. Houd uw notities, grappige berichten, geheugensteuntjes en taken bi…

Meer informatie en specificaties

26,37

Excl. btw

Omschrijving

Korte berichten laten zich gemakkelijk opschrijven en opplakken met deze gerecyclede Staples®-plakbriefjes die op vrijwel elk oppervlak blijven kleven en goed zijn voor het milieu.

Houd uw notities, grappige berichten, geheugensteuntjes en taken bij de hand met deze gerecyclede, klassieke Staples®-plakbriefjes. Deze zijn niet alleen gemaakt van 100% gerecycled papier maar zijn ook verpakt in een doos van gerecycled materiaal en zijn niet afzonderlijk verpakt om het milieu te sparen. De brede plakstrip op waterbasis plakt op bijna elk oppervlak. Ze zijn makkelijk mee te nemen of binnen handbereik te houden op uw bureau. De niet-giftige plakbriefjes blijven goed kleven en zijn herbruikbaar, dus kunt u ervan verzekerd zijn dat uw aantekeningen en berichten zijn waar ze moeten zijn en worden gezien zoals het hoort. Staples®-plakbriefjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en soorten en zijn overal te gebruiken: op kantoor, op school en thuis.

Gemaakt van 100% kringlooppapier
Plakstrip van 17 mm
Kan worden verplaatst
Eenvoudig los te maken
Papiergewicht: 70 grams
Afmetingen: 76 x 127 mm

Specificaties

Artikelnummer 358768
OEM-code ST21416 Boxed
EAN-code 4045348149611
Easy on the Planet: Ja
Kleur: Geel
Milieukenmerken: Bra Miljoval, Easy On The Planet, FSC Certified, PEFC Certified
Productinhoud: 12 blok
Van gerecycled materiaal: Ja
Verpakkingsinhoud: 1 pak
Vorm: Rechthoek
number_of_pages: 100
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Staples levert aan zakelijke klanten, hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.

Gerelateerde Producten

Meer van Staples

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.