Bestaande klant?

Log in

Verzenddozen en -enveloppen

Op zoek naar de perfecte doos om uw producten veilig te verzenden? Wij hebben een ruime selectie verzenddozen in verschillende maten en materialen. Of u nu kiest voor een kartonnen doos of een stevige plastic variant, wij zorgen ervoor dat uw pakketjes veilig aankomen bij de ontvanger.

Verpakkingstape en verzendlabels

Een goed verpakte doos is het halve werk als het gaat om verzenden. Daarom hebben we niet alleen een ruime keuze aan verpakkingstape in verschillende kleuren en maten, maar ook aan verzendlabels en labelprinters. Zo bent u er zeker van dat uw pakketje opvalt én op tijd aankomt bij de ontvanger.

Opbergdozen

Een opgeruimde werkplek begint bij goede opbergdozen. Of u nu uw werkkleding, facturen of administratie wil opbergen, wij hebben de perfecte opbergdoos voor u. Kies uit verschillende maten en kleuren en geniet van een georganiseerd kantoor.

Permanente markers en highlighters

Met onze permanente markers maakt u de mooiste markeringen, tekeningen en teksten op vrijwel elk oppervlak. Of u nu verzenddozen, staal, of textiel wilt markeren, onze markers zijn van topkwaliteit en gaan lang mee. En met onze highlighters en markeerstiften laat u de belangrijkste informatie uitlichten.

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.