Bestaande klant?

Log in
Geel

Staples Standaard Snelhechtmap A4, PP, 30 vel, Geel

pak 10 stuks

Maak professionele verslagen met de veelzijdige hechtmappen van Staples® met verwijderbare titelstrook voor eenvoudige personalisering. Houd uw belangrijke papieren beschermd, goed geordend en bij de hand met de hechtmappen van Staples®. De map is…

Meer informatie en specificaties

8,88 Excl. btw

Verpakkingsinhoud

Omschrijving

Maak professionele verslagen met de veelzijdige hechtmappen van Staples® met verwijderbare titelstrook voor eenvoudige personalisering.

Houd uw belangrijke papieren beschermd, goed geordend en bij de hand met de hechtmappen van Staples®. De map is gemaakt van duurzaam polypropyleen dat de inhoud beschermt tegen vuil, vocht en beschadigingen. Door de transparante omslag kunt u de inhoud van de map eenvoudig bekijken. Elke Staples-hechtmap is bovendien voorzien van verwijderbare titelstrook om hem een persoonlijk tintje te geven of voor een inhoudsopgave.

Buigbare A4-hechtmap
100% gerecycled
Transparante voorzijde
Verwijderbare titelstrook
Capaciteit: 30 vel
Archiveren met 2 gaten
Documentgrootte: A4
Materiaal: Polypropyleen
Kleur: Geel

Specificaties

Artikelnummer 471701
EAN-code 4011462162157
Geschikt voor papierformaat: A4
Kleur: Geel
Materiaal: Polypropyleen
Milieu kenmerken: FSC Certified
Productinhoud: 10 St
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Staples levert aan zakelijke klanten, hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.

Gerelateerde Producten

Meer van Staples

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.