Bestaande klant?

Log in

Uw totaalleverancier voor alles op kantoor of thuis

Trust TW-350 4K UHD WEBCAM

1 st

Een eerste indruk maak je maar één keer De TW-350 4K biedt alles wat voor jou van belang is: een betere dieptewaarneming, beeld met hogere definitie en levendige kleuren. Zo ben je altijd goed in beeld. Professioneel in 4K Een goede webcam is onmis…

Meer informatie en specificaties

81,-

81,-

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Een eerste indruk maak je maar één keer
De TW-350 4K biedt alles wat voor jou van belang is: een betere dieptewaarneming, beeld met hogere definitie en levendige kleuren. Zo ben je altijd goed in beeld.

Professioneel in 4K
Een goede webcam is onmisbaar als je goed werk wilt leveren. Dankzij het 4K UHD-beeld dat speciaal is ontwikkeld voor zakelijke gesprekken in hoge kwaliteit, kunnen je collega's niet alleen horen, maar ook zien wat je zegt.

Helemaal scherp
Laat de lens met autofocus al het werk doen, zodat jij haarscherp in beeld blijft. Daardoor kun jij je helemaal concentreren op je werk en die belangrijke deal sluiten.

Zeg wat je wilt zeg­gen
De twee geïntegreerde stereomicrofoons vangen geluid vanuit meerdere richtingen op en leggen het vast in hoogwaardige kwaliteit. Eén webcam, één vergaderruimte - geen enkel probleem.

Meegeleverde accessoires

Het statief zorgt voor meer stabiliteit en met de afneembare privacysluiter heb jij zelf de controle. De bijgeleverde USB-A-naar-USB-C-adapter maakt de webcam compatibel met de meeste laptops en pc's en biedt daarmee nog meer mogelijkheden.

Specificaties

Artikelnummer 30544
OEM-code Trust
EAN-code 8713439244229
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.