Bestaande klant?

Log in

ACT USB-C charger for laptops up to 15 6i 45W Ultra Slim model

1 st

De AC2000 USB-C Laptoplader 45W is de perfecte accessoire voor je 15,6 inch laptop met USB-C-laadpoort. De laptop wordt altijd opgeladen met de juiste hoeveelheid stroom dankzij de vooringestelde Power Delivery-profielen. De lader communiceert met d…

Meer informatie en specificaties

29,97 Excl. btw

Toon prijs incl. btw

Omschrijving

De AC2000 USB-C Laptoplader 45W is de perfecte accessoire voor je 15,6 inch laptop met USB-C-laadpoort. De laptop wordt altijd opgeladen met de juiste hoeveelheid stroom dankzij de vooringestelde Power Delivery-profielen. De lader communiceert met de laptop voor het beste laadprofiel. Heb je een smartphone/tablet met USB-C? Dan laadt de AC2000 deze ook op.

Altijd de juiste hoeveelheid stroom dankzij de Power Delivery-profielen
De AC2000 laadt je laptop op met de juiste hoeveelheid stroom dankzij de vooringestelde Power Delivery-profielen. De lader communiceert met de laptop voor het beste profiel.

Extra lange kabel: 2,85m
De AC2000 USB-C Laptoplader heeft een extra lange kabel van in totaal 2,85m (160cm + 125cm). Je hebt meer bewegingsvrijheid en je hoeft niet direct naast het stopcontact te gaan zitten. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de AC2000 eenvoudig in je tas past.

Specificaties

Artikelnummer 71563
OEM-code ACT
EAN-code 8716065489798
Productinhoud: 1 St
Verpakkingsinhoud: 1 St

Over ACT

ACT werd 20 jaar geleden opgericht om gebruikers een merk te bieden met uiterst betrouwbare en constante kwaliteit bekabeling en netwerkproducten. Elke dag werken we aan betrouwbare connectiviteitsoplossingen om je een vlotte IT- en AV-ervaring te bieden. ACT-oplossingen mixen en matchen naadloos in gebruik met bestaande merken. ACT komt overeen met en overtreft de internationale normen voor maximale compatibiliteit. Bij ACT geloven we in het bieden van een constante kwaliteit elke keer dat je een ACT-product toepast. ACT biedt je een zorgeloze aanpak. Daarom is ACT betrouwbaar en open.

Gerelateerde Producten

Meer van ACT

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.