Bestaande klant?

Log in

Uw totaalleverancier voor alles op kantoor of thuis

Archiefdozen

Ben je op zoek naar manieren om efficiënt ruimte te besparen binnen je bedrijf? Dan bieden onze archiefdozen jou hier een goede oplossing voor. We hebben een ruim aanbod van verschillende soorten archiefdozen. Zo bieden wij onder andere kartonnen archiefdozen aan. Ons assortiment van archiefdozen bestaat uit alleen maar stevige archiefdozen.

Filter

41 producten gevonden

Voor een gestructureerd en overzichtelijk archief vormen archiefdozen een onmisbare schakel. Uitgerust met heldere etiketten, leiden onze archiefdozen je moeiteloos naar de gewenste documenten. De robuuste bouw van onze archiefdozen garandeert de veilige bewaring van jouw belangrijke papieren. Bewaar meerdere archiefdozen gemakkelijk op rekken of in archiefruimtes, waarbij je niet alleen ruimte bespaart maar ook documenten op een efficiënte wijze ordent.

Diversiteit in archiefdozen

Gezien de verscheidenheid aan documentformaten bieden wij archiefdozen in diverse afmetingen. Of je nu kiest voor een standaard A4 archiefdoos of een doos geschikt voor A5 of A6 papier, de beslissing ligt in jouw handen. Kies zelf het materiaal en de grootte van de archiefdoos die perfect past bij jouw archiveringsbehoeften. Opteer je voor een stevige kartonnen archiefdoos of geef je de voorkeur aan een duurzame plastic variant? Selecteer uit verschillende hoogtes en breedtes om jouw documenten op maat op te bergen. Met onze uitgebreide keuze aan archiefdozen wordt het beheren van jouw documenten een fluitje van een cent!

Organisatie binnenin jouw archiefdoos

Om ook binnenin de archiefdoos het overzicht te behouden, zijn er diverse opbergmiddelen beschikbaar, zoals ordners, ringbanden en scheidingsmappen. Deze helpen je de archiefdoos in secties te verdelen, zodat je snel navigeert naar de benodigde documenten. Dit komt vooral van pas wanneer je een diversiteit aan documenten in één archiefdoos bewaart.

Capaciteit van een archiefdoos

De capaciteit van een archiefdoos hangt af van de afmetingen en het gewicht van het papier. Over het algemeen kunnen standaard archiefdozen honderden tot duizenden vellen A4-papier bevatten. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van de specificaties van de gekozen archiefdoos.

Vragen over het bestellen van archiefdozen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservicemedewerkers. Zij staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale archiefdozen voor jouw organisatie. Ontdek het gemak van georganiseerd archiveren met onze hoogwaardige archiefdozen!

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.