Bestaande klant?

Log in

Wegwijzer voor bestaande en nieuwe klanten

Bij Staples bent u aan het juiste adres voor alles wat u nodig heeft om uw werk te kunnen doen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om direct te bestellen in onze open shop en de mogelijkheid om te bestellen op factuur via onze contract shop. Zo is ons assortiment voor iedereen toegankelijk, van mkb tot grootzakelijk.

Twee webshop omgevingen

Bent u reeds klant bij Staples en wilt u weten waar u uw bestelling kunt plaatsen? Of overweegt u om klant bij ons te worden en wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Bij Staples proberen wij een ieder optimaal te kunnen bedienen. Dit met serviceverlening en bestelmogelijkheden die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeftes.

Zo bieden wij verschillende betaalopties aan voor verschillende type klanten. En kunnen de 
eisen die een klant met bijvoorbeeld 300 medewerkers aan onze dienstverlening stelt, van een andere samenstelling zijn dan de eisen die een klant met 30 medewerkers aan ons zou stellen. 

Mede daarom bieden wij twee webshop omgevingen aan. Belangrijk hierbij om te weten is dat de klantenaccounts van deze twee webshop omgevingen naast elkaar bestaan. Dit betekend dat u voor de open shop een andere inlog zult gebruiken, dan voor de contract shop. 

Omdat beide shops gebaseerd zijn op verschillende voorwaarden, is inloggen met één account voor beide shops niet mogelijk. Een groot voordeel hiervan is dat bestelhistorie transparant blijft. 


Onze open webshop

  • In deze omgeving kunt u geheel zelfstandig een klantaccount aanmaken.
  • Dit account wordt volledig geautomatiseerd voor u gegenereerd.
  • Na uw e-mailbevestiging, kunt u direct beginnen met het plaatsen van uw eerste bestelling.
  • U kunt hier ook zonder klantaccount een bestelling bij ons plaatsen.
  • Enkele vooruit betaalmethode opties zijn: iDeal, Creditcard, PayPal. Bekijk alle betaalopties.
  • Betalen middels bankoverschrijving via factuur kan ook. Verzending geschiedt wel ná betaling.

Er worden geen speciale eisen gesteld om klant te kunnen worden van onze open webshop omgeving. Via Staples.nl kun je in de header navigeren naar webshop om het assortiment direct te bekijken.

Onze webshop voor contractklanten

Binnen deze omgeving bouwen wij met u samen aan een langdurige & duurzame relatie. Onze contract shop is bestemd voor bedrijven die met frequente en periodieke regelmaat ontzorgt willen worden in hun productbehoeftes voor kantoorartikelen en meer.

Om in aanmerking te komen voor een klantaccount binnen onze contract shop, voeren wij na aanmelding onder andere een kredietwaardigheidscontrole uit. Als deze controle met een positief resultaat afgerond wordt, verwelkomen wij u graag als nieuwe contractklant bij Staples.

Onze klantenservice en sales-afdeling verzorgt de aanmaak van uw maatwerk klantaccount. Uw toegewezen accountmanager of één van onze klantenservice specialisten neemt na afronding van deze klantregistratie contact met u op, om zo uw eerste bestelling soepel voor u te laten verlopen.

Meld u aan voor onze contractklanten inkoopomgeving, of log in indien u reeds een account heeft.

Algemene richtlijnen voor alle klanten

Bij Staples kunt u er altijd van op aan dat wij ons maximaal voor u zullen inspannen om u goed van dienst te zijn binnen uw product- en dienstverlening behoeftes rondom ons aanbod. Ongeacht de omvang van uw bedrijf. Wel hebben we enkele richtlijnen:

  • Staples levert alleen aan verzendadressen binnen de Benelux. België, Nederland en Luxemburg.
  • Staples levert alleen aan zakelijke klanten. Het (consumenten) herroepingsrecht is hierbij niet van toepassing en er geldt een aangepast retourrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Aarzel niet om met ons in contact te treden indien u overige vragen heeft omtrent uw (logistieke) bedrijfsvoering. Staples is tevens uw aangewezen partner voor high-end e-Business oplossingen. Contact opnemen met onze Customer Service-afdeling kan op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.