Bestaande klant?

Log in

Staples Wholesale

Bent u Wholesale-klant bij Staples of heeft u interesse in het opzetten van een partnership? Staples Wholesale kan samen met u alle denkbare bedrijfsmatige gebruiks- en verbruiksartikelen voor op kantoor of werkplek leveren.

De One-Stop-Shop voor uw klanten én uzelf

75 jaar geleden begon Staples als een importbedrijf en groothandel in kantoorartikelen, kantoorapparatuur en computersupplies voor de binnenlandse vakhandel. Toen nog onder de handelsnaam: Intercambio. In 2008 werd een grote stap gezet met een overname door Staples USA. Ons nationale succes werd zo versterkt met internationaal gewicht.

Inmiddels is Staples uitgegroeid tot dé voorkeurspartner voor ondernemers binnen de kantoorvakhandel. Staples Wholesale levert samen met haar partners alle denkbare bedrijfsmatige gebruiks- en verbruiksartikelen voor op kantoor of op de werkplek. Dit doen wij sinds 2021 onder de vlag van het nieuwe Staples Benelux. Hierdoor kunnen wij nog sneller schakelen, mét behoud van maximaal persoonlijk contact. Zo brengen wij de wensen van onze relaties en onze partners samen. Met een standaard assortiment dat bestaat uit meer dan 23.000 unieke producten, van toonaangevende A-merken en ons eigen huismerk, is Staples Wholesale uw One-Stop-Shop adres voor alle producten die uw klanten nodig hebben voor een succesvolle bedrijfsvoering. Dit alles doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier. Waarbij continu gekeken wordt naar nieuwe slimme middelen en technieken om het morgen weer net wat beter te doen dan vandaag. Wij verduurzamen en vergroenen niet alleen onszelf. Onze relaties ondersteunen om duurzamer te worden hebben wij ook hoog in het vaandel staan.

Niet alleen een traditioneel kantoorassortiment

Naast ons standaard, traditioneel kantoorassortiment vindt u tevens oplossingen op het gebied van:

Catering- en kantineproducten
Koffie (houdbaar & vers), thee, snacks, koude dranken, milieuvriendelijk bestek, borden en bekers

Schoonmaak- en afvalbeheer
Schoonmaakmiddelen (ecologisch), schoonmaakapparatuur en afvalcontainers

Sanitaire oplossingen
Zepen, dispensers, handdoeken, luchtverfrissers, toiletinrichting en -papier

Verpakkings- en verzendmaterialen
Dozen en enveloppen (op maat gemaakt), tape, opvul- en beschermmateriaal

Oplossingen voor vergaderruimtes
Slimme webcams, conference-call-oplossingen en meubilair

Technologie en printen
Led-monitoren, draadloze randapparatuur, back-up-oplossingen, inkt- en laserprinters

Gezondheid en veiligheid
EHBO-middelen, beschermende kleding, veiligheidsoplossingen en -inrichtingen

Seizoensgebonden artikelen
Agenda’s, kerstpakketten, high-demand zomer- en winterartikelen

Customer Unique Solutions
Drukwerk, bedrijfskleding, relatiegeschenken, voorraadbeheer en meer

Productleveringen is slechts het begin
High-end e-Business oplossingen

Staples Wholesale is niet alleen uw leverancier van producten maar ook de partner die bij elke stap met u meedenkt. Wij ondersteunen onze partners met high-end e-Business-oplossingen, hetgeen leidt tot marge- en omzetverbetering. Wij denken mee met marketingactiviteiten en bieden salestrainingen aan, bestemd voor u als ondernemer en voor uw medewerkers. Door wederzijdse inspiratie ontstaat er dynamiek in de samenwerking. Staples Wholesale stelt u in staat om te doen wat u het liefst doet: ondernemen.

De logistieke dienstverlening van Staples Wholesale is vooral gebaseerd op dropshipping. Uiteraard leveren wij ook direct aan u, mocht u de logistiek zelf verzorgen. Complete en correcte leveringen zijn belangrijke Total Cost of Ownership-aspecten (TCO) bij kantoorartikelen. Wij kunnen u voor 99% next-day-delivery garanderen. Deze belofte kan worden waargemaakt dankzij ons innovatief logistiekcentrum, waar mensen en systemen, onder andere door middel van pick-to-voice, zorgen voor een zeer snelle verwerking.

Ons ISO 9001:2015 gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem verzekert dat de verkoop en distributie van onze producten via de hoogste standaarden verloopt. Regelmatige beoordelingen zorgen ervoor dat het hoogste niveau van klanttevredenheid gehandhaafd blijft. Mede daardoor is dit drie jaar geldige certificaat sinds 2020 opnieuw aan ons toegewezen en verlengd. Wij hebben ons gecommitteerd aan voortdurende verbetering, via de eisen die door ISO 9001 worden gesteld.

Laten wij kennis met elkaar maken

Er gaat uiteraard niets boven een persoonlijk gesprek. Ons Wholesale-team staat voor u klaar en raakt graag met u in gesprek over de mogelijkheden waarmee wij elkaar naar een hoger niveau kunnen tillen. Wij werken hard voor onze relaties, maar nog liever werken wij slim.

Jasper Pals
Dealer accountmanager Staples Wholesale

T: +31 630249332
E: [email protected]
Connect via LinkedIn

Egbert Kuijk
Dealer accountmanager Staples Wholesale

T: +31 622776377
M: [email protected]
Connect via LinkedIn

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.