Bestaande klant?

Log in

brennenstuhl Wifi Adapter Smart Plug, Wit

Deze Smart Plug met geïntegreerde 433 MHz-zender maakt bediening op afstand mogelijk en is ook compatibel met de meeste zelflerende 433 MHz-radioproducten van hetzelfde merk. Sluit de 433 MHz radioproducten aan via de leermodus en integreer ze in de…

Meer informatie en specificaties

€ 25,86

Excl. btw

Omschrijving

Deze Smart Plug met geïntegreerde 433 MHz-zender maakt bediening op afstand mogelijk en is ook compatibel met de meeste zelflerende 433 MHz-radioproducten van hetzelfde merk. Sluit de 433 MHz radioproducten aan via de leermodus en integreer ze in de bijpassende Connect app.

Gebruik de WIFI-bus om uw aangesloten apparaten tot 3680 W comfortabel te bedienen via de app, door middel van spraakbesturing met Amazon Alexa of Google Assistant (geldt alleen voor de WIFI-bus WA 3600 LRF01 433).  Compatibel met routers van ieder merk, geen hub vereist.

Specificaties

Artikelnummer 371181
OEM-code 1294840
EAN-code 4007123663484
Easy on the Planet: Nee
Product Inhoud: 1 St
Verpakkings Inhoud: 1 St
Prijs en content fouten voorbehouden. Staples levert aan zakelijke klanten, hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze Algemene voorwaarden

Over brennenstuhl®

brennenstuhl® staat voor kwaliteit en innovatie. Deze uitspraak begeleidt het familiebedrijf al meer dan 60 jaar (2018) bij het ontwikkelen van nieuwe producten . Miljoenen verkochte producten zorgen ervoor dat wij jaarlijks hoge eisen stellen aan het design en de functie ervan. Op internationaal niveau staat kwaliteit en veiligheid voorop.

Meer van brennenstuhl® in deze categorie

Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.