Bestaande klant?

Log in

Easy Office 

Houd uw kantoor georganiseerd en soepel draaiend met het Easy Office kastensysteem van Staples Benelux.  Deze oplossing voor voorraadbeheer omvat regelmatige aanvulling van grijpklare kantoorbenodigdheden voor de (thuis)werkplek, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u zonder voorraad komt te zitten. Het is de perfecte manier om uw kantoor efficiënt en kosteneffectief te houden!

Wees georganiseerd en bespaar tijd en geld

Het Easy Office kastensysteem is een uitstekende manier om uw kantoor van alle kantoorartikelen en meer te voorzien, zonder ze zelf te bestellen en aan te vullen. Dit bespaart u en uw medewerkers kostbare tijd en verhoogt de productiviteit omdat u altijd alles bij de hand hebt. De service biedt een breed scala aan producten, waaronder kantoorbenodigdheden, kopieerpapier, computerbenodigdheden, printmedia en facilitaire benodigdheden. Met zo'n ruime keuze kunt u er zeker van zijn dat aan al uw kantoorbehoeften kan worden voldaan. Het Easy Office kastensysteem is een uitstekende optie voor elk bedrijf dat georganiseerd en productief wil zijn.

Easy Office varianten: "Full Service" & "Light"

Met ons Easy Office kastensysteem kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf zonder de rompslomp van het beheren van uw kantoorbenodigdheden. Wij nemen u dit uit handen zodat u zorgeloos in uw werk kunt uitblinken.

We bieden twee varianten voor het beheer van uw voorraadkasten - full-service of light - zodat altijd de artikelen hebt die u nodig heeft, allemaal op één handige plaats, met gemakkelijke toegang voor uw personeel. U kunt de optie kiezen die het best aan uw behoeften beantwoordt.

Hoe werkt het?

 • Staples installeert op uw kantoor of gewenste locatie de voorraadkasten met de nodige voorraad grijpklare (kantoor)benodigdheden.
 •  We stellen in overleg een aangepast assortiment samen, op basis van uw verwachte gebruik.
 • We maken een duidelijk schappenplan, waarin staat wat waar in de kasten komt, inclusief maximum en minimum voorraad.
 • Elke voorraadkast is voorzien van een scanner/barcode, zodat de afname van kantoorbenodigdheden voortdurend gecontroleerd kan worden.
 • Om alles nog soepeler te laten verlopen, wijzen we een speciale Staples-kastbeheerder aan die verantwoordelijk is voor het bezorgen, inrichten, bestellen en aanvullen van artikelen.


Wat zijn de voordelen van het gebruik van Easy Office Kasten?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van onze Easy Office kastensysteem, waaronder betere organisatie en functionaliteit. Hieronder sommen we de 10 belangrijkste voordelen op:

 1. Gebruiksgemak: De kasten worden volledig gevuld geleverd en zijn klaar voor onmiddellijk en voortdurend gebruik.
 2. Lagere kosten: U hoeft geen werknemers op pad te sturen om benodigdheden te kopen of te betalen voor bezorgkosten.
 3. Tijdsbesparing en verhoogde productiviteit: Door de kasten strategisch te plaatsen, kunnen de werknemers gemakkelijk bij de voorwerpen die ze nodig hebben zonder hun werkplek te verlaten. 
 4. Grotere tevredenheid: Uw werknemers kunnen zich concentreren op hun kerntaken zonder tijd te besteden aan onnodige taken, zoals het zelf zoeken, halen en aanvullen van spullen en het intern distribueren van pakketjes.
 5. Op maat: Het assortiment van elke kast kan aangepast worden aan uw specifieke behoeften.
 6.  Inzichtelijk en schaalbaar: Elke kast is gelabeld met een scan/barcode, zodat u de voorraadniveaus en het gebruik gemakkelijk kunt volgen. Dit helpt u uw kantoor georganiseerd en efficiënt te houden, en vermindert de kosten.
 7. Professionele uitstraling: Het installeren van kantoorkasten maakt een einde aan rommel en geeft uw zaak een professionele uitstraling waardoor werknemers en klanten zich op hun gemak zullen voelen.
 8. Vermindering van de vervoersstromen: Onder meer door het faciliteren van hardlopende producten met de kast
 9. Duurzaamheidsassortiment: We hebben een ruime keuze aan groene artikelen in ons assortiment, zodat u uw gebruik kunt vergroenen en uw duurzame doelen kunt bereiken.
 10.  Maatschapelijk verantwoord ondernemen: Met dit project helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk.


Voor welke bedrijven is het Easy Office kastensysteem geschikt?

Het Easy Office kastensysteem is een uitstekende keuze voor elk soort kantoor, van een startend bedrijf tot een multinational. Wij bieden een branche dekkend assortiment, een scherpe prijs, en een snelle en gemakkelijke levering. Daardoor zorgen wij ervoor dat uw kasten netjes en opgeruimd zijn, zodat uw kantoor er altijd professioneel uitziet. Bovendien kan ons team van experts u helpen een plan op maat te maken dat aan de specifieke behoeften van uw bedrijf voldoet.

Reeds verschillende bedrijven hebben ons en het Easy Office kastensysteem in vertrouwen genomen, namelijk:

 • Hogeschool van Utrecht
 • Fokker
 • Booking.com
 • Hogeschool van Apeldoorn

"De kasten besparen ons veel tijd; we hebben er 800 technici werken en het terrein is 1 km breed. Door de kasten strategisch te plaatsen, heeft Staples ervoor kunnen zorgen dat onze medewerkers hun kantoorbenodigdheden op hun werkplek beschikbaar hebben. Daardoor kunnen ze efficiënter werken, wat ons veel tijd bespaart omdat de medewerkers niet langer een half uur van hun werkplek weg zijn om hun kantoorbenodigdheden te halen.Directie Fokker


Waarom Staples Benelux als leverancier?

Als het gaat om het vinden van een leverancier voor uw Easy Office kastensysteem, is Staples Benelux een uitstekende optie - en we zijn de enige die een oplossing bieden die het proces vereenvoudigen van het bestellen en in voorraad houden van uw meest gebruikte kantoorbenodigdheden. 
We bestaan al ruim 35 jaar, wat betekent dat we de ervaring en expertise hebben om de klus goed te klaren. We bieden ook een breed scala aan producten, zodat u zeker de perfecte kasten voor uw behoeften zult vinden. 

Bovendien is ons online bestelsysteem handig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het proces van het bevoorraden van uw kantoorkasten probleemloos verloopt. En als u hulp nodig hebt, staat ons team van experts altijd klaar om u te helpen. Met al deze redenen is het geen wonder waarom Staples Benelux een erkende en vertrouwde leverancier van kantoorbenodigdheden in de Benelux is.


Q&A

Lees de meest gestelde vragen en onze antwoorden hier.

1. Wat is de minimale bestelhoeveelheid? 

Het Easy Office kastensysteem is geschikt vanaf 50 personen per locatie.

2. Hoe plaats ik een bestelling? 

Staples regelt dit allemaal met de full-service versie. En als u de light versie gebruikt, kunt uw artikelen en bestelling gemakkelijk zelf scannen.

3. Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

 De betalingsvoorwaarden staan op de factuur.

4. Kan ik korting krijgen als ik een grote hoeveelheid bestel? 

Ja, wij bieden kortingen voor grote bestellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

6. Wat is de leveringstermijn? 

De levertijd is afhankelijk van de inrichting en afspraken.

7. Kan ik een proefperiode aanvragen? 

Wij bieden een proefperiode van zes maanden aan, zodat u kunt ervaren hoe het werkt en of het geschikt is voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.