Bestaande klant?

Log in

Uw totaalleverancier voor alles op kantoor of thuis

Epson DS Transfer General Purpose 610 mm x 30,5 m

1 st

Veelzijdig Het DS Transfer General Purpose Paper is speciaal ontwikkeld voor het overbrengen van decoratieve inkt op harde substraten en textiel op polyesterbasis. Het is compatibel met Epson UltraChrome DS-inkten en is ontwikkeld voor gebruik met d…

Meer informatie en specificaties

62,55

62,55

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Veelzijdig
Het DS Transfer General Purpose Paper is speciaal ontwikkeld voor het overbrengen van decoratieve inkt op harde substraten en textiel op polyesterbasis. Het is compatibel met Epson UltraChrome DS-inkten en is ontwikkeld voor gebruik met de digitale SureColor SC-F500 dye-sublimatieprinter.

Verhoogt de productiviteit
Dankzij de sneldrogende coating kan dit papier kostbare tijd besparen. Lange papierrollen maken het economisch rendabel voor kleine tot middelgrote producenten die transferpapier voor dye-sublimatie gebruiken op zachte en stugge materialen. Met een rolbreedte van A3 en A4 kunt u langere printruns realiseren, als alternatief voor papierinvoer met losse vellen.

Bespaart inkt
Het DS Transfer General Purpose Paper heeft een hoge inkttransfercapaciteit, waardoor de productie consistent en voordelig verloopt.

Gemoedsrust
Epson biedt de complete alles-in-één printoplossing, inclusief: printers, inkt, papier en software – alles ontworpen om perfect op elkaar afgestemd te werken.

Specificaties

Artikelnummer 40923
OEM-code Epson
EAN-code 8715946673912
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St
Neem contact op!

Op dit moment zijn er geen Customer Service Advisors beschikbaar, maar wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Vul uw naam en telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. Een Advisor zal u zo spoedig mogelijk contacten.